Marie Washtag

Marija Vaštag, pisac savremenih romana

Obavezno me zapratite na drustvenim mrezama a kao poklon vam dajem besplatne knjige za citanje u pdf i html formatu.

Ova knjiga je nominovana u grupu najboljih romana Amazona za 2017 godinu.
An Unexpected Mess

Kozačka kuća

A Cossacks House « Ima kuća, Nema kuća, Kuća kuća, Ha ha ha. Ide kuća, Noga kuća, Trči kuća, Ha ha ha. Nema noga, Ima leti, Krila kuća, Ha ha ha. Krila kuća, Tepih kuća, Motor tepih, Ha ha ha. »
Tema romana je ljubavna priča, koja je preplavljena nasledjem i ljudskim odnosima - u kozačkim regionima, na obali reke Don, na jugu Rusije. Naslednik je mlada, atraktivna žena, strankinja.
Pročitaj besplatno ovde na ovom sajtu

Lili kroz oblake

Lili kroz oblake « Osvanulo je jutro, došlo je sutra i onda nema drugo sutra sad za njih, i ne znaju ništa, biće, hoće li, gde će, kako će... Rekli su šta su imali, slušali su jedno drugog, pokušali sve razumeti i upamtiti... i nadati se... »
Pročitaj besplatno ovde na ovom sajtu

Neočekivana zbrka

 Neočekivana zbrka « Ovo je priča o životu danas, o surovim egzistencijalnim uslovima i nasilju nad ljudima - ženama i muškarcima. Ovo je istovremeno priča o tome, da ima ljudske solidarnosti i u nepoznatoj sredini. Ovo je ujedno priča, da ljudi ne smeju nikada gubiti nadu i veru u sebe, a takodje ni veru u ljude iz svih krajeva sveta. »
Pročitaj besplatno ovde na ovom sajtu

JAVI SE NA marivadiana@gmail.com POKLON JE ROMAN NA SRPSKOM JEZIKU!

Kratko o meni

Ja sam pisac srednjih godina, sa dosta životnog iskustva. U svojim romanima pokušavam da prenesem sve ono što sam praktično psihofizički iskusila i sagledala kao ljudski život u vremenu u kojem živimo. Sve što pišem povezano je sa dešavanjima u današnjem vremenu. Mislim da čitaoce treba da podsetim na neke važne istorijske momente koji će im pomoći za šire i dublje sagledavanje budućnosti. Dok pišem romane, trudim se da govorim o onom što u drugim romanima malo ili nimalo nije akcentirano. Cilj mi je da proširim ljudske vidike u pravcu sve većeg međusobnog razumevanja potpuno stranih ljudi, koji se u ovom otvorenom vremenu kreću u svim pravcima celog sveta.

Pročitaj više »